ד"ש ושנה טובה מרוית ניסן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2001 | 16:18 | מאת: טלי וינברגר

גולשים יקרים, רוית ניסן, "נעלמה" מעט לאחרונה, בשל מעבר דירה. עדיין היא אינה מחוברת לאינטרנט, ולכן ביקשה שאמסור לכם בשמה דרישת שלום חמה, ושתיהיה לכולכם שנה נהדרת. ולמרות שאמש איחלתי לכם גם שנה טובה, אף פעם זה לא מזיק לאחל גם פעם שנייה...אז באמת, שתיהיה לכולנו שנה נפלאה, שנה של שקט, רוגע, בריאות, אושר ואהבה. שלכם, טלי פרידמן

17/09/2001 | 16:35 | מאת: adi

טלי, גם לך. משהו לרוית: בשבילך, השנה החדשה, היא שנה של התחלה, מלאה בתקוות, ונקווה שלא באכזבות. בקיצור, שכל משאלותייך באשר הן, יתגשמו. עדי

17/09/2001 | 17:24 | מאת: אליאן

שנה טובה...ושקטה אליאן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית