לד"ר אבני - סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2001 | 02:00 | מאת: שרון

אני משתמשת בסרוקסט, כדור אחד ליום של 20 מ"ג,כבר שנה וחצי......דודו טופז בראיון נדיר אצל יאיר לפיד אמר שהוא משתמש בסרוקסט כבר שלוש שנים.....היתכן?????האם הוא ,ואני כבר לא מכורים,????? ולמה זה גרם לעליה ניכרת במשקל.??? איך אני יכולה להפסיק ליטול אותם, ובבקשה על תפנה אותי לרופא שוב כי אין לי לא כסף,ולא רצון לראות אותו שוב......מה שאומר שאני ממשיכה ליטול את התרופה ללא פיקוח כל התקופה אך לאחר שקראתי כאן ובעוד מקומות את תופעות הלוואי של הסרוקסט כאשר מנסים להפסיק נכנסתי לפחד נוראי, אז גם איך מפסיקים ????? והאם אני יחזור למשקלי הקודם .....אני אודה על תשובה ענינית ללא הפניה למומחה שנה טובה שרון

17/09/2001 | 06:39 | מאת: דר' עמי אבני

שרון חביבתי שנה טובה צר לי אבל התבלבלת לדעתי טפול רפואי מחייב ידע והערכה של כל מקרה לגופו אם את רוצה לטפל בעצמך ללא נצול ידע זה אין לי כוונה להיות שותף לזה ובענין הכסף זה שטויות - יש פסיכיאטרים דרך קופת חולים בברכת שנה טובה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית