אני רוצה להבין....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/09/2001 | 18:16 | מאת: אפרת

הפורום הזה נועד שתגידו אם כדאי ללכת לייעוץ אמיתי או לא, או מה ?? למה אתם פה בכלל אם אתם לא עוזרים ? רק בשביל לתת הוראות ? תעזרו לי :((

16/09/2001 | 19:52 | מאת: "אור

אפרת מה הבעיה חמודה אולי אני יוכל לעזור?? כאן בפורום אם תשאלי שאלה אז תקבלי תשובה כזו הפסיכולוג יאמר לך שאת צריכה טיפול פסיכולוגי הפסיכיאטר יאמר לך לשקול טיפול תרופתי או איפוא הרופא שלך צר לי לאכזב אותך אך כך הם פני הדברים כל אחד והתחת שלו חג שמח חמודה!!

16/09/2001 | 20:15 | מאת: אפרת

אני מנחשת שהם לא יוכלו לעזור לי... אבל את\ה? ג'יזס אל תצחיק\י אותי חומד, אוקיי ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית