לדויד גרין-מנהל הפורום ולכל משתתפי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/09/2001 | 16:44 | מאת: הקטור

לדויד שלום רב !! השאלה הבאה הינה עניינית לחלוטין ונטולת מניעים זרים מעבר לסיפוק סקרנותי בעניין מהות הפורום בו אני משתתף . 1. האם אתה משתמש בטקסטים שלנו, בהבעת רגשותנו,דעותנו וסיפורנו האישי כחומר גלם לעבודת הדוקטורט שלך ? 2 . באם התשובה לשאלה שלי הינה חיובית , אני חש עלבון בשל העובדה שהפכתה אותי ואחרים לנשואי מחקר בעבודת התזה מבלי שקיבלת את רשותנו. 3 . כמו כן , במידה ואתה מנצל את הבמה הזו לסיפוק צרכיך האישיים\מקצועיים ועורך מחקר ללא ידיעת הפונים לפורום אתה עובר בעצם על עקרונות האתיקה של אמנת הלסינקי בכל הנוגע לניסוים בבני אדם. 4 . אנא אל תמחוק הודעה זו. 5. אני מתנצל מראש באם הנחתי הנהחה מוטעת. העובדה שבימים האחרונים אתה חוזר ומפרסם את כללי השתתפות בפורום ומוחק הודעות מסוימות מעורר בי חשדנות וסקרנות. 6. אנא ענה בכנות, חלק מאיתנו נפגעו מספיק על ידי ממסד ואין אנו מעוניינים לשמש כשפני נסיונות בעבודת דוקטורת ללא ידיעתנו. 7. במידה ואכן אתה עורך מחקר נרטיבי בהתבסס על הטקסקטים שלנו קבל נא את רשותי . הדבר מפריע לי רק מההבט שנקטת בצעד זה ללא רשותי (באם אכן נקטת בצעד זה). מעבר לכך נא נקוט בכללי זהירות בכל הנוגע להמנעות מפגיעה בצנעת הפרט אחרת מישהו עלול לתבוע אותך וחבל. 8 . שוב באם השקעתך בפורום הינה לחלוטין נטולת אינטרסים אישיים כמתואר, קבל נא את התנצלותי הכנה קבל עם ועדה ושהשם יברך אותך על תרומתך הנאה לרווחתם הרגשית והנפשית של הפונים לאתר מבורך זה. בברכת חג שמח וגמר חתימה טובה הקטור

16/09/2001 | 21:45 | מאת: הקטור

התכוונתי לדרור גרין הקטור

16/09/2001 | 22:12 | מאת: רונן

היי הקטור אם היית משתתף קבוע גם בכתיבה היית יודע ש"דויד" שמו בישראל דרור הבנתי מה שכתבת לדרור - אבל בכותרת פנית לכל המשתתפים, ואם כך מה בקשתך ממני? לדעתי אין טעם להעלות את הנקודה של צנעת הפרט כי ברגע שכתבת מה שהוא (ויהיה אישי ככל שיהה) הוא מרוח בכל רחבי האינטרנט ואין לך טענה יותר של צנעת הפרט. סתם לסקרנות, במה אתה נפגע אם דרור אני או כל אחד אחר נשכר מהכתיבה בפורום אם במחקר כתוב ואם בחקר הנפש של כל אחד לעצמו?

17/09/2001 | 00:21 | מאת: מוסא

תודה על ההתיחסות אבל אין צורך לגדף. אין לי עניין לפגוע באיש גם לא בדויד גרין על כן התנצלתי מראש באם ההנחה שלי תתבהר כמוטעת ביסודה. בבכנות מאחל לך החלמה מהירה בברכה חג שמח הקטור

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית