כן....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2001 | 23:37 | מאת: אפרת

כן... יש לי הרבה "פנטזיות"... אבל זה לא כמו ששוכבים במיטה ומפנטזים... זה בצורה מ-מ-ש כרונית... זה כל הזמן... כל הזמן אני מדמיינת... אוף.. זה נורא קשה לי להסביר :( אבל גם אני בן אדם מאוד אובססיבי... ואם אני אובססיבית לגבי מישהו, אז הוא חלק נכבד מה"פנטזיות" איך שאתם מכנים את זה... אוף קשה להסביר :( אני מצטערת שאני פותחת הודעות חדשות כל הזמן, אני לא מצליחה להגיב משום מה...

15/09/2001 | 23:43 | מאת: אפרת

תענו לי!! :(( אוף.. זה דחוף :(( אני משתגעת...

15/09/2001 | 23:56 | מאת: אפרת

תעזרו לי כבר :((((( אוףףףף!! למה אני מצפה... בני אדם.... כבר סיימתי לצפות לטוב מהם...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית