לאורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2001 | 23:22 | מאת: מיטל

שלום, הייתי מעוניינת להעביר לך אי-מייל בנושא החרדות שלי. אני סובלת מחרדות קשות, במיוחד אחת ספציפית אני נפשתי עד היום עם שני פסיכולוגיות. השניה הנוכחית אני חשה כי אינה מסוגלת לסייע לי. בנוסך נטלתי בעבר סרוקסט מס' קצר של חודשים. הטיפול שאני מטופלת בו כיום הינו פסיכואנליטי. אני לא יודעת כיצד להתמודד עם החרדה הזו ולא נראה כאילו מישהו אחר כן. האם אוכל לפרט לגבי אותן חרדות ולקבל ממך עצה או הפנייה לגורם שיוכל לעזור לי? תודה מיטל

16/09/2001 | 00:51 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מיטל את מוזמנת לכתוב. עם זאת, את נמצאת בטיפול ואני חושב שהדרך הנכונה להתמודד עם השאלות הללו היא בתוך הטיפול. גם את השאלה, האם הטיפול הזה מתאים או לא. בכל מקרה, אני יוצא לחופשה לשלושה שבועות כך שהזמן קצר. אם תכתבי מייד אנסה לענות. בברכה ד"ר אורן קפלן (תוכלי לשלוח מייל ע"י הקלקה על שמי)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית