אממ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2001 | 16:01 | מאת: אפרת

אם נגיד חיים בתוך שני עולמות, כלומר אחד האמיתי, והשני- בדיוני... וזה בצורה ממש, אבל ממש כרונית... זה נחשב כהפרעה נפשית? אפשרת(שם בדוי)

15/09/2001 | 16:03 | מאת: אפרת

*אפשרת-אפרת

15/09/2001 | 17:27 | מאת: Jacki

העולם הזה... ...הבדיוני... תספרי עליו עוד... מה יש שם?

15/09/2001 | 21:23 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אפרת שלום על פי המעט שכתבת קשה באמת לומר משהו עם אחריות. אני מבין שאת מוטרדת ממשהו שקורה לך או למישהו קרוב. זו סיבה מספיק טובה לפנות לייעוץ כדי לשמוע בצורה מעמיקה חוות דעת. אם תנסי לפרט יותר נוכל לנסות ולומר משהו, אבל בשאלות שמציקות מאוד ומעלות אצלך חשש למשהו רציני, לא כדאי להישאר עם ייעוץ וירטואלי. פני לאיש מקצוע בתחום הפסיכולוגי כבר השבוע ולא תישארי לבד עם החששות והשאלות. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית