צורח ובועט בעלטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2001 | 13:44 | מאת: אריק

צורח ובועט בעלטה מתעורר אל תוך הלא נודע וחשוך החדר ובחוץ אפילה איזה יום היום מה השעה ולא זכרתי מי אני רק זוכר שהיה לי קשה כשזה ככה מעלי עומד ידיים תפוסות חזק להב על עורק דק כאבים איומים גועשים בתוכי ריח חריף של שיכר באוויר בתערבבו להן שנאה ודמעות ורואה פתאום פנים מטושטשות וצורח ובועט בתוך העלטה התעוררתי פתאום אל הלא נודע כעת אני נזכר והלכתי הרי לישון מאושר והבטחתם שלו יאונה לי כל רע צלצול טלפון העיר אותי מסיוט נורא לוחש בקול חנוק מי אתה "אני האופל הלא נודע" קמתי, שטפתי פנים ובאתי אליכם שתגרשו לי סיוטים

15/09/2001 | 19:59 | מאת: מיטל

היי, ממה נובעים הסיוטים? בעלי אחיזה במציאות? אם בא לך לפרט... מיטל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית