למנהלי הפורום והחברים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/09/2001 | 22:07 | מאת: רונן

פעם הייתם מוחקים הודעות רק שהיו מכילים תכנים בשפה בוטה וקללות היום אתם כבר מטייחים את הזכות של אדם להגיד את דעתו על כדור מסויים לאן הגענו?? זה פוגע בעבודה שלכם האזהרות האלה?? אני לא מבין אין מקום למחוק הודעות שלא מכילות חומר פוגע, אלא חומר שמסייע, תפסיקו להליט עלינו את חוקי הטליבאן תנו לנו לדבר מתוך הכאב שלנו מתוך הניסיון והידע שלנו , אין לכם זכות לעצור אותנו מהתבטאויות חופשיות, זוהי ארץ דמוקרטית ועם כל הכבוד אינכם יכולים למוק מה שאינו עולה בקנה אחד עם מחשבתכם או הבנתכם או ראייתכם. החוצפה שלכם עברה גבולות, אני צריך לדבר רק בשפה שמתאימה לכם ומרצה ומייצגת אותכם המנהלים.

14/09/2001 | 22:15 | מאת: "אור

פעם הייתם מוחקים הודעות רק שהיו מכילים תכנים בשפה בוטה וקללות היום אתם כבר מטייחים את הזכות של אדם להגיד את דעתו על כדור מסויים לאן הגענו?? זה פוגע בעבודה שלכם האזהרות האלה?? אני לא מבין אין מקום למחוק הודעות שלא מכילות חומר פוגע, אלא חומר שמסייע, תפסיקו להליט עלינו את חוקי הטליבאן תנו לנו לדבר מתוך הכאב שלנו מתוך הניסיון והידע שלנו , אין לכם זכות לעצור אותנו מהתבטאויות חופשיות, זוהי ארץ דמוקרטית ועם כל הכבוד אינכם יכולים למוק מה שאינו עולה בקנה אחד עם מחשבתכם או הבנתכם או ראייתכם. החוצפה שלכם עברה גבולות, אני צריך לדבר רק בשפה שמתאימה לכם ומרצה ומייצגת אותכם המנהלים.

14/09/2001 | 22:36 | מאת: יוסי רוסמן

רונן היקר. ההודעה שלך נמחקה היות וחזרת עליה מספר של פעמים וכל פעם היא הפכה להיות בוטה יותר ומוגזמת, עד לרמה שאני לא מוכן לקבל בפורום. אתה האחרון שיכול לבוא בטענות על מחיקה של הודעות שלא באות בקנה אחד עם גישתם המקצועית של יועצי הפורום, שהרי רוב הודעותיך הינם כאלו והם לא נמחקות. ההודעות היחידות שנמחקות הינם כאלו שחוזרות על עצמם כמה פעמים (ראה דוגמה ההודעה הנ"ל שפרסמת, שנכון לכתיבת שורות אלו מופיעה משום מה פעמיים תחת כותרות שונות) או הודעות בעלי אופי פוגע ובוטה. אני מודע לכאב ולמצוקה שממנה באים ההודעות שלך. למרות זאת, הפורום הזה לא יהפוך לבמת ההשמצות שלך. אתה מוזמן להשתתף בדיון הנערך בפורום, ולהציג את הדברים מנקודת המבט שלך,אך כל זאת בצורה תרבותית ולא משתלחת. בכבוד רב. יוסי רוסמן מנהל הפורומים.

14/09/2001 | 23:17 | מאת: רונן

ראשית ראיה אישית אינה במת השמצות יש מקרים בעולם שלא נעים לשמוע אבל זו המציאות איני צריך לשקר או לעוות אותה כדי לקבל הסכמה, האמת קשה בנוגע לטיפול בנו ואני חושב שתסכים איתי שנתינת פרוזאק בימים אלו זוהי פשיעה לפני שנתיים זה היה אופנה. שנית יש כאן מתחזה שרץ אחרי ואחרי רבים בכל הפורומים וחוזר על ההודעות שלי, כותב בשמי, משמיץ וגוזר ומדביק חלקי הודעות ללא הקשר, רבים משייכים זאת אליי, גם אני הייתי מופתע שההודעה שלי מופיעה פעמיים ותחת אור שהוא חברי וידידי הקרוב. אני מדגיש שאיני בוטה ומה שאמרתי משקף את המציאות גם אם נרשמה פעמיים בהקשרים אחרים שרציתי לתת עליהם את הדגש, אנחנו קורבנות שלכם פעמיים פעם במרפאה כשאנחנו מטומטמים ולוקחים את המרשם ופעם נוספת כשאנחנו מפוכחים וחכמים להתריע על כך ומוחקים אותנו, אני מבקש שבהעדר חומר פוגע במשהו ישירות או בוטה וגס אל תמחוק גם אם אתה לא מסכים אם תוכנה של ההודעה זוהי ארץ דמוקרטית וקשה להשתיק כל מי שמדבר ורואים זאת ביום יום, הטלויזיה הרבה יותר בוטה תפנה את משאביך לשם לא לכאן אנחנו אנשים מבוגרים שיודעים לצנזר לבד. תאמין לי שילדים אין כאן שיפגעו

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית