'רמרון'-שאלה לפורם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/09/2001 | 17:44 | מאת: השואל

מבקש לקבל מידע בנושא כדור נגד דיכאון הנקרא- 'נמרון'. במודגש מבקש מידע על קשיי גמילה אם ישנם כאלו. בתודה. השואל

14/09/2001 | 18:03 | מאת: "אור

http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=307

14/09/2001 | 21:58 | מאת: רונן

אני לוקחתי רמרון כחודש, עליי אישית הוא לא השפיע כלל, כמו כן אינו ממכר וקל מאוד להגמל בפרק זמן קצר. הרופא שלי אומר שהכדור הזה גורם לאכילת ייתר ומשמין בצורה בלתי רגילה. אך אסור לשכוח שזה כל מה שיש להגיד כי זוהי תרופה חדשה שנכנסה לסל הבריאות לפני כשלושה חודשים ועדיין לא מדווחים על מקרים ותופעות, סביר להניח שעם הזמן התמונה תתבהר גם לגביו, אך דיעה אישית. מבין מה שקיים היום הייתי נותן את אמוני לרמרון ואפיקסור מכיר אנשים שזה חולל להם נפלאות - לזמן הקצר. מקווה שעזרתי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית