סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/09/2001 | 18:47 | מאת: נועה

אני עומדת לעבור ניתוח בעוד חודש. (ניתוח פלסטי בבטו) האם אני צריכה לדווח לרופא המנתח או למרדים שאני משתמשת בסרוקסט? אני מעדיפה לא לדווח על זה. מה דעתך המקצועית?

14/09/2001 | 08:19 | מאת: דר' עמי אבני

שלום ודאי שכן בהצלחה עמי

14/09/2001 | 09:32 | מאת: נועה

אתה מוכן בבקשה להסביר לי- למה אני צריכה לדווח לו על זה ואיך זה קשור לניתוח? האם יגרם לי נזק אם הרופא לי ידע על זה?

14/09/2001 | 10:51 | מאת: דר' עמי אבני

נועה שלום נשגב מבינתי - את סומכת עליו שיחתוך עליו ולא נותנת בו אמון שיעשה שמוש מושכל במידע לעתים יכולות להיות תגובות הקשורות בתרופות (למרות שנדיר בתרופות אילו) וחשוב שיהיה לו כל המידע לפניו בברכה עמי

16/09/2001 | 00:49 | מאת: מירי

לפי מיטב ידיעתי, עלייך ליידע את הרופא שאת לוקחת סרוקסט כי הוא עלול להביא לכך שההרדמה תשפיע פחות, כך שאולי צריך מינון גבוה יותר של חומרים מרדימים. אני לא רופאה בשום אופן, אבל הפסיכיאטר שלי אמר לי את זה בקשר להרדמה מקומית בטיפולי שיניים. אני לא יודעת האם הניתוח שלך הוא בהרדמה מקומית או מלאה, אבל בתור מישהי שעברה פעם ניתוח פלסטי בהרדמה מקומית - מומלץ מאוד שתיידעי את הרופא על כל דבר שעלול לשנות את מידת רגישותך להרדמה! בהצלחה, מירי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית