...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/09/2001 | 18:11 | מאת: Jacki

אז מה קורה שמתקדמים כ"כ והמחשבות הרעות חוזרות? מה קורה שאתה חווה את הדיכאון שכבר חשבת ששכחת? ומה קורה.... כשאתה מרגיש שאתה כ"כ רוצה לחזור אחורה, לרמוס את כל מיש מסביבך ואת כל מה שהשגת עד הלום, אבל יש משהו שעוצר אותך מלחזור, ואתה שונא את אותו דבר? מה קורה אז? מה קורה כשאין לנו תשובות לכל השאלות? מה קורה שאתה מרגיש כ"כ חסר אונים מול העולם למרות שהוא די מאיר לך פנים למרות שלא ציפית? למה אתה כ"כ חושק במוות ובבריחה כשחשבת שלא תרצה בזה עוד....למה דווקא כשאתה הכי פסימי ביקום, דווקא אז אתה נוטה לצפות לדברים, ואחרי זה מתפלא למה אתה מיואש? ולמה? למה אני כותבת את השאלות האלה אם אני יודעת שאין להן תשובה ברורה...?

12/09/2001 | 18:17 | מאת: "אור

????

12/09/2001 | 18:44 | מאת: "אור

http://www.justsaywow.com/p.cfm?p=/thankfulforwhoyouare.htm זה בשבילך!!!

14/09/2001 | 14:57 | מאת: Jacki

...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית