החלטה לקחת עניינים לידיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/09/2001 | 11:51 | מאת: עינת

שלום לכולם התחלתי לקחת את כדורי הסרוקסט כבר לפני שלושה שבועות וכבר אני מרגישה בשינוי. אני לא בוכה יותר ולא רוטנת ומתלוננת כל הזמן לכולם, שזה טוב, ועוזרת בבית וגם יש לי יותר מצב רוח בלי שום סיבה. הכדורים מפחיתים את החשיבה על הדיכאון ולא הופכים את זה למרכז החיים. אני גם התחלתי ללכת לטיפול אצל פסיכולוגית שאם לציין קצת יקרה.אבל זה רק פגישה שניה ואני לא מרגישה שהיא עוזרת לי עדיין אולי כי זה עוד מוקדם להגיד. אני גם לא אלך למכינה השנה אלה לאיזה קורס בהתחלה ואולי שנה הבאה נראה מה יהיה. אני מעדיפה לעשות כךכי כשהגיע הזמן להחליט לא ידעתי מה אני רוצה ואז הלחצתי את עצמי וכמעט שהיתה לי התמוטטות. את הטיפול הזה אם הכדורים והפסיכולוגית היתי צריכה לקחת כבר לפני שנה ואז לא הייתי מבזבזת עוד שנה כמו עכשיו. עדיין אני לא מרגישה בנוח אם זה ועדיין אני מרגישה מאוד בודדה אבל אין ברירה אחרת וצריך לקום ולא ליפול. כמו נטעלי היא יכולה עוד לשנות הרבה אצלה היא צעירה ויכולה לנסות להתחבר ולא לבכות ולברוח. אם היא תתחיל אם כדורים ופסיכולוגית אז זה יכול להציל אותה ולתת לה לראות דברים בצורה יותר ברורה ונורמלית ולא לתת לדבר הזה שמתחולל בפנים להפוך לדבר העיקרי בחייה אלה לנסות לשנות דברים וצורת חשיבה אם לא טוב. אני מקווה מאוד לטוב אפילו שמאוד קשה לי כרגע. אשמח לתגובות ואולי גם עצות תודה ולהתראות

12/09/2001 | 16:11 | מאת: דנה

עינת, נהדר שמצאת את הקומבינה המנצחת עבורך - סרוקסט וייעוץ פסיכולוגי וטוב לשמוע שחל שיפור של ממש במצבך ושזה באמת עושה לך טוב. את רק צריכה להיות מודעת לכך שנטילת כדורים כמו סרוקסט לתקופה ממושכת יכולים לגרום לתופעות לוואי ולהתמכרות. אז תשתדלי לצאת מהקטע ה"כימי" כמה שיותר מהר ושיהיה לך בהצלחה. שנה טובה, דנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית