פסיכיאטר פרטי שמטפל בי בגמילה אמר לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/09/2001 | 21:35 | מאת: רונן

שהבעיה של הפסיכיאטרים זה שהם מסתכלים על הבעיה דרך העטיפה של המרשם. הוא אמר לי שמהכרות שלו רובם לא מקשיבים באמת לבעיה ומאידך גם לא מפנים ליעוץ פסיכולוגי שישמע ויסביר. היום הרופא שלי בן 80 וניסיונו רב, רוב הפסיכיאטרים שאני מזכיר עברו אצלו סטאז' כך שאני מתחיל לראות ולהבין גם באמצעותו וגם באמצעות הפורום את התמונה בהגדלה ובפוקוס רחב, מה שנראה לי עד זמן לא רב בעיה פרטית הופכת לבעיית הכלל ולכן אני דורש בכתבה תיקשורתית שלצערי לא תצא לפועל עקב חוסר התענינות מצד אותם אנשים שמקטרים פה כל הזמן על הטיפול הלקוי, כך שאני לא מבין מה רצונם, לפרוק פה איזשהו שקר פנימי שלא ניתן לאמת כנגד האירגון שעזר לו אחרת אם הייתה לו בעיה אמיתית מוחשית מוצקה ומוכחת היה יוצא איתה בר' גליי במקום לבכות כאן שוב ושוב לאוזנים ערלות

11/09/2001 | 21:40 | מאת: אמיר

טוב לנו במה שייש. טוב לנו עם הכדורים שאנו מקבלים,לכן לאחר שהגעת למסקנה,שאין פה שיתוף פעולה עמך,אמור שלום יפה והנח לנו בבקשה. מספיק לנו במה שקורה בעולם. שלום שלום

11/09/2001 | 21:59 | מאת: adi

אמיר, לך, אולי, הכדורים עושים טוב. לאחרים לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדי

12/09/2001 | 17:35 | מאת: דר' עמי אבני

רונן שלום אני שמח שמצאת משהו שאתה בוטח בו אני מסתייג מכך שהוא הוחר להשמיץ אנשים אחרים בהצלחה עמי

12/09/2001 | 18:36 | מאת: "אור

הוא לא !!!! הוא רק ספר לנו איך הכול עובד ותאמת לא היינו מופתעים אני מאמין שגם לך יש מה לומר אבל הרי לא תשמיץ את חברך ואנו מבינים זאת אבל אנחנו מבינים את דעתך שנשמעת בן השורות אתה גבר!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית