נמאס לי מהחיים המחורבנים האלה....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/09/2001 | 17:27 | מאת: אנונימית

לאחרונה יש לי מחשבות מוות ודיכאון אני לא יכולה לסבול אנשים , לא מסוגלת שבאים ומדברים איתי אין לי כח לאף אחד. בעבודה זה סבל אחד גדול, אני חייבת להיות נחמדה לכולם, וזה מוציא אותי מדעתי אני רוצה שיעזבו אותי בשקט , אני אפילו לא יכולה לסבול נוכחות של אנשים בבית. בבית אני מרשה לעצמי יותר, ואני מתפרצת על כולם ומשתגעת. זה ישמע מוזר אבל אני מתחילה לפתח כל מיני עוויתות , ולפעמים עוברת בי מעיין צמרמורת בגוף כאילו שאני אחוזת דיבוק או משהו כזה. אני נורא מפחדת שאני אגמור בבית משוגעים. לא אכפת לי מכלום, אני עושה דברים כי אני חייבת לעשות, כמו ללכת לעבודה .

11/09/2001 | 18:13 | מאת: דנה

למה שלא תצאי לחופשה, מעין פסק זמן לאוורר את הראש ולהירגע. ובמקביל, אולי תשקלי להחליף עבודה / מקצוע / עיסוק למשהו פחות מלחיץ? כמובן שעליך לנסות גם את האופציה לפנות לייעוץ פסיכולוגי . חבל עליך, חבל על כל יום בחיים שאת סובלת במקום להינות ולחיות חיים רגילים ובריאים. מאחלת לך שנה טובה, היי בריאה ומאושרת וכל טוב. .

11/09/2001 | 21:19 | מאת: חיה

האם טופלת בעבר בתרופות כל שהן????

11/09/2001 | 23:40 | מאת: טלי וינברגר

לאנונימית שלום רב, נראה שגם את עצמך מבינה שמצבך אינו כשורה, ולראיה את פונה לפורום. לצערי אין אפשרות לאבחן או לטפל דרך הפורום, אך אני חייבת לציין שנראה שהסימנים שאת מתארת מעידים כי מצבך אינו טוב במיוחד...ואת יודעת את זה. אני מציעה לך לפנות לייעוץ פסיכיאטרי בהקדם, ולו רק בכדי להפחית את סבלך במהירות האפשרית. בברכה, טלי פרידמן

12/09/2001 | 17:36 | מאת: דר' עמי אבני

אנונימית שלום יתכן שאת סובלת מדכאון אם כן, לא ברור על איזה רקע אנא פני ליעוץ בעל מקצוע את עשויה (עלולה?) להעזר בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית