משהו יכול לעזור לי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/09/2001 | 17:03 | מאת: נוגה

שלום, אני חייבת עצה, עזרה חייבת זה כמעט ולא המילה אין לי מילים לעזרה שאני חייבת. אני בת 19 יתגייסתי לפני כ3 שבועות. ומצבי רע מאוד אני מרגישה רחוקה משאר הבנות מרגישה לא בראש שלהם מרגישה בודדה לא רצויה דחוייה ומשעממת, אני מנסה שלא אך זה בלתי אפשרי אצלי אף פעם אין לי מה לומר רק שותקת..... וחושבים שאני סגורה ולא רוצה בקרבתם שזה להפך בתיכון הייתי לבד לגמרה אני רוצה לציין +עברתי בית ספר והיה אותו דבר. אני מפחדת מדחייה כמו תמיד אז מעדיפה להיות כמה שפחות בולטת ולשתוק,רע לי אם זה כשכולם יחד אני הולכת ומתבודדת ובוכה ומבקשת עזרה מאלוהים ומנסה להרגיע את עצמי קשה לי להתחבר איתם, אין לי נסיון בחברויות אני לא יודעת אייך צריך להתנהג. הם בניגוד אליי תמיד מדברים ומוצאים על מה לדבר ולי אין.... מה אליי לעשות בבקשה אני שבורה נפשית חייבת עזרה עצה ואנשים שמזדהים איתי?נוגה

11/09/2001 | 17:17 | מאת: adi

נוגה, אם תסתכלי קצת מסביב, תראי שיש עוד מישהי כמוך, שאין לה חברות. אולי כדאי שתנסי להתחבר איתה. עדי

11/09/2001 | 18:16 | מאת: אושרת

שלום נטעלי, את חושבת שאם תקראי לעצמך נוגה לא נזהה את הסיפור שלך?

11/09/2001 | 18:58 | מאת: נוגה

כן נדהמתי יש כאן משהי במצב דומה לשלי, מצטערת אני עדין לא התגייסתי אין לי מושג עוד חודש ובכלל..... אושרת את חדשה כאן וכן גם לי יש בעיות כאלה בסגנון..... תוכלי לייעף לי אייך זה בצבא? ולנוגה אין לי מילים אני חושבת שאני יעבור את דרכך

12/09/2001 | 06:27 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, הקב"ן בצבא נועד לסייע להסתגלות טובה. מהמעט שכתבת נראה לי שיש לך מודעות טובה לגבי עצמך, ויש לך כוחות לחפש עזרה - וזה חשוב מאד לעניין הסיכוי להצלחת תהליך של שינוי בתחום ההסתגלות החברתית. אז פני אליו/יה, וקבלי ממני דרך צליחה, וכל טוב, ד"ר יוסי אברהם

12/09/2001 | 17:37 | מאת: דר' עמי אבני

נגה שלום את מתארת דפוס שמפריע לך ונמשך לאורך החיים ניתן לשנות אותו בעזרת טפול (לרוב לצערי ממושך) אנא פני לקב"ן ביחידה והוועצי בו הצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית