tali

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/09/2001 | 23:14 | מאת: lisa

hi there i left you a message on page 402.........

10/09/2001 | 23:28 | מאת: טלי וינברגר

היי ליסה, ראיתי את ההודעה הקצרצרה שהשארת לי. מעבר לזה שחזרת ואת מנסה להשתלב חזרה לחיים, לא הצלחתי להבין יותר מדי מה קורה איתך, איך הסתדרת בחו"ל ואם חשבת בזמן ההפסקה על דברים חדשים או החלטת משהו. אני באמת אשמח אם תתקשרי. את מוזמנת! או לפחות כיתבי מייל מפורט... ליל מנוחה, טלי פרידמן

10/09/2001 | 23:41 | מאת: lisa

hi well i don`t know where to start,firstly i had a good time abroad but the seperation was really hard i spoke to her a few times and really missed her,when i got back things just got back to normal(not normal) but i know i have to put and end to this but i just can`t do it to myself i need her so much,next week she is going on vacation for 2 weeks i am devastated i don`t know what i will do! really i don`t

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית