לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/09/2001 | 22:48 | מאת: דקלה

שלום זו דקלה בקשר לבעייה של הבדידות המתמשכת והפחד שזה ימשך יחד איתי לצבא רשמתה לי שאפשר לשנות את עצמי בכך שאני ידע מה מציק לי ביי והפתרון זה קשה הבעייה אצלי שאני מראה חולשה לאנשים מנסה יותר ויותר להיות נחמדה אני מפחדת מאפילו להגיד מילה שלא יתחילו להתיחס אליי מגעיל כמו כול החיים האלה ואז יוצא מצב שכולם רחוקים אחד מהשני אני מפחדת מדחייה כמו תמיד והאמת שכבר התרגלתי ללמד את עצמי לשתוק. אני מרגישה רע מפחדת שזה ימשך איתי לצבא?אני יודעת מה הבעייה שלי ! המון המון רגשי נחיתות תמיד כאשר אני מסיימת לדבר מחשבות רעות בטח עכשיו כבר יעזבו אותי או שעכשיו ידחו אותי או שמדברים אליי מאחורי הגב ועוד המון...........לפני 6 שנים באבחון ראו שאני רואה שלילי זה קשור למשהו???עזרה דחופה

12/09/2001 | 17:44 | מאת: דר' עמי אבני

דקלה שלום פשוט למדי רוצה עזרה - פני לעזרה ליעוץ של פסיכולוג/ פסיכולוגית/ פסיכיאטר בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית