בחילות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/09/2001 | 21:45 | מאת: מאי

שלום, אני בת 21, כבר די הרבה זמן אני סובלת מבחילות. מכיוון שחזרתי מהמזרח לפני חודשיים, עשו לי בדיקות מקיפות כדי לברר אולי נדבקתי שם באיזו מחלה, אבל כל הבדיקות יצאו תקינות. אני ממשיכה לסבול מהבחילות ממש כל יום מהרגע שאני מתעוררת עד לשינה. הרופאים הרימו ידיים ואמרו לי שכנראה התופעה נפשית ונובעת מחרדה. התחלתי ללכת לשיחות אצל פסיכולוג אך העניין עדיין לא פועל. רציתי לדעת אם מישהו חווה את אותה התופעה ויכול לעזור. תודה.

11/09/2001 | 06:45 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, מצבי לחץ מניבים בחילות, אצל אנשים רבים. הסיכוי לצאת מהתסמונת הזו באמצעות גישות פסיכולוגיות - הוא גבוה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית