סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/09/2001 | 21:38 | מאת: אורית ארנון

אני חייבת לציין שהבהלתם אותי מאד לגבי התמכרות אפשרית לסרוקסט. אני לוקחת היום סרוקסט וחצי ליום (30 מ"ג). פעם לקחתי רק כדור אחד אבל נאלצתי להעלות. הפסיכיאטרית שלי אומרת שסרוקסט לא ממכר, בספר התרופות שלי כתוב שסרוקסט לא ממכר, חלק מהאנשי המקצוע בפורום אומרים שסרוקסט לא ממכר אבל חלק מהאנשים שהשתמשו בזה טוענים שהתמכרו ויש כתבות בנושא וכדומה. זה מאד מבהיל. איך אפשר למצוא תשובה אחת ולתמיד - האם סרוקסט ממכר?

10/09/2001 | 21:52 | מאת: רונן

.

10/09/2001 | 21:55 | מאת: לאורית

היי זו נטעלי שלום היום היה לי יום רע ודכאוני למיוחד אורית אמרת שאת מבינה אותי, אבל אני במצב נפשי רע אני מרגישה נחותה טיפשה משעממת ודיי מגעילה אני מנסה לא אבל לא מצליח לי אחרת הפחד ששוב ינתשו אותי גורם לי לא להפתח לא לדבר אני מפחדת מדחייה מפחדת אין לי אם מי לדבר מרגישה בודדה לא רצויה אני מפחדת מהצבא שזה היה אותו דבר , תזכירי לי אייך היה אצלך? תודה

12/09/2001 | 17:43 | מאת: דר' עמי אבני

אורית שלום יש 2 תשובות - השאלה למי להאמין (ולדעתי עדין התמכרות לסרוקסט - לא פגשתי) בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית