איפה העץ שגדלים עליו שטרות?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/09/2001 | 20:41 | מאת: רחלי

לכל אדם הזכות להשתכר כיאות. לכל בעל מקצוע, הזכות לבקש את הסכום ההולם את הערכתו את עבודתו. אך מה לעשות, כשלשירות הציבורי (בריאות הנפש) אינני מוכנה לפנות (ממניעים שלי) ולשירותיו של פסיכולוג/ית קליני/ת פרטי אין ביכולתי לפנות בשל בעיה כלכלית? לא נעזרתי מעולם בשירות הציבורי. ועתה, כשאני זקוקה לעזרה, אני לבד.. ברור לי, שאני בצרה. ברור לי שאני זקוקה לעזרה מקצועית ממושכת. ברור לי גם כן, שאני שקועה בחובות כבדים כלכליים ואין לי מוצא. אולי תגיד לי: פשרה, היא שם המשחק... לכי בכל זאת ... לקופ"ח... אך אלטרנטיבה זו נפסלה לחלוטין...... הימים יחלפו, וימים יגידו אם הצלחתי לעבור את ההר הזה או שמא נפלתי אל עומק הוואדי ללא שוב. עצוב לי. קשה לי. וחבל, שקופות החולים לא מאפשרים תשלום עבור טיפול פרטי, כמו ניתוח פרטי, או בדיקות פרטיות שממומנות ע"י ביטוחים משלימים....

10/09/2001 | 22:58 | מאת: יעל

לא ברור לי כל כך מה בדיוק מציק לך אך מהמעט שכתבת ניתן לראות כי יש לך כושר ביטוי אדיר ומעמיק מה שבהחלט מראה איזו נפש עשירה יש לך... המון דלתות ייפתחו בפנייך אם רק תנסי !!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית