משיכה עזה לגרבי נשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/09/2001 | 20:29 | מאת: משה

ראשית, עלי לציין שהפניתי את השאלה גם לפורום המין, אך ייתכן שהיא שייכת, לצערי, לכאן. יש לי בעיה מוזרה מאוד אני נמשך נורא לגרבי נשים ונעלי נשים(בעיקר מגפיים) אבל בעיקר לגרביים (עדיף שחורות או לבנות) אני לא צוחק פעם שאלתי שאלה על זה ולא נעניתי. כשאני שוכב עם בחורה, אני תמיד מעדיף שהיא תהיה עם גרביים ואז המשיכה שלי אליה בשמיים. האם משהו לא בסדר אצלי, ואיך אני יכול להמשך אליה גם יחפה. בתודה משה

10/09/2001 | 06:15 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, תהיה רגוע. העניין בכלל לא רק שלך, ואתה לא מוזר, ומשיכתך אינה לא סבירה. אם באופן כללי אתה מנהל את הקשרים החברתיים-מיניים שלך באופן שהמשיכה שלך אינה מטרידה או נראית מוגזמת לפרטנריות שלך - אז שיהיה לבריאות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית