עדי אולי תפסיקי כבר לענות במקום הרופא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/09/2001 | 20:28 | מאת: מישהו

את לא רופאה ולא יכולה לכתוב ולהתיעץ עם אנשים כאילו את חלק מהפורום אז מה אם את מתנדבת במד"א , זה לא נותן לך את הזכות לענות פה לאנשים בשביל זה יש רופאים פה ! אז בבקשה ממך תפסיקי עם זה כבר את יכולה להגיב עם הנושא קשור אלייך אבל לא לתת עצות פה לאנשים תודה , ותעשי מה שאמרתי תאמיני לי אני בטוח שכולם פה לא מבינים מה את כותבת פה בכלל

09/09/2001 | 21:28 | מאת: adi

לאדוני היקר!!!!!!! את מה שאני כבר שכחתי אתה עוד בכלל לא יודע!!!!!!!!!! אני לחלוטין לא באה במקום הרופא, אלא שואלת שאלות שמכוונות על מנת שהרופא יוכל לענות!!!!!!!!!!!!!!!!! אינך חייב להסכים עם דבריי, אבל אל תתקוף!!!!!!!!!!! עדי

10/09/2001 | 06:03 | מאת: די כבר!

רוצה לעזור,תלמדי רפואה או פסיכולוגיה. זה שאת חובשת פצעים לאנשים לא נותן לך את הזכות להחליף יעוץ מיקצועי,ואני יכול להראות כמה עשרות הודעות ולא רק בפורום הזה שבהם את "נתת יעוץ". אז די!

09/09/2001 | 23:28 | מאת: "אור

הלו אהבלה...תרגעי עדי אחלה בחורה והיא מבינה יותר מהדפוקים שנתנו לך מירשם דירבאלק!!!!!!! אל תכנסי לי לכוונת!!

11/09/2001 | 23:58 | מאת: אחת

אני מצטרפת לדעתו של אור, אם כי אני מעדיפה להתנסח בצורה יותר עדינה: עדי מעולם לא התיימרה לענות במקום הרופאים. היא בסך הכל מנסה לתרום מניסיונה. וכך עושים הרבה אנשים כאן בפורום הזה וגם בפורומים אחרים של "דוקטורס". ואני לא ממש מבינה למה נטפלת דווקא אליה - אם כבר, אז יש כאן אנשים הרבה יותר גרועים ממנה - לא רוצים לעזור, אלא רק לנגח ולהשתלח או להתבדח על חשבון הצרות של הזולת. למה להם את/ה לא אומר/ת אף מילה? אחת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית