תופעות לואי של " טגרטול " Carbamazephin

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/09/2001 | 19:57 | מאת: Yosafe

שלום אני ביפולארי שמאוזן היטב עם " ציפראמיל " כנוגד דיכאון ו " טגראטול " כמייצב מצב רוח קרוב לשנתיים. בשלושת החודשים האחרונים חלה ירידה במצב רוחי שכוללת עיפות מרובה, חוסר עיניין,אפטיות ןשינה מרובה. לפני כחודש וחצי עליתי למינון של 40 מ"ג ציפראמיל ( בעקבות המצב והמלצת הרופא ) הטגראטול נשאר 200מ"ג 3X יש אפשרות שהמינון של הטגראטול ( לא לקחתי רמות בדם דיי הרבה זמן ) לא נכונה או גבוהה מדי ? או שהציפראמיל נמוך מדי ? Help! ותודה מראש :-)

08/09/2001 | 20:19 | מאת: בימבה

תנסה במבה!! מנסיון זה טוב וזה עושה אחלה גזים. ולא צריך בדיקות דם!

09/09/2001 | 07:38 | מאת: דר' עמי אבני

שלום בהחלט יתכן שרמת הטגרטול אינה מספקת במידה וכן יתכן ואינה יעילה מספיק עבורך קח רמה והוועץ ברופא בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית