טפול בהפרעת קשב ויתר פעילות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/09/2001 | 12:07 | מאת: ד"ר דוד יגיל

קיימות כיום שיטות טפול מתקדמות בהפרעה זו באמצעות ביופידבק. במידה ויש לכם ענין לפרסם מידע בנושא זה, יש מאמר שהכננו בנושא ואשר פורסם בכתב העת: סוגיות בחינוך מיוחד ושיקום (ינואר, 2000). המאמר ארוך, אפשר לשלוח תקציר. נא הגדירו את ההיקף של המידע הרצוי . סימה ודוד יגיל

08/09/2001 | 13:23 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דוד שלום במידה ויש לך את המאמר על קובץ וורד אשמח מאוד לקרוא אותו. אנא צרף אותו להודעת דואר לכתובת: [email protected] תודה אורן

09/09/2001 | 00:13 | מאת: טלי וינברגר

גם אני אשמח לקבל את המאמר ולעיין בו. אם תוכל אנא שלח לי אותו לכתובתי: [email protected] תודה ושבוע טוב, טלי פרידמן

09/09/2001 | 06:34 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

היי דוד, מזמן לא נפגשנו, וזה נראה רחוק כמעט כמו תקופת אונ' חיפה... אני מסייע לתלמידים עוורים, שאחת מתופעות הלוואי של הליקוי הוא גם פעילות מוטורית לא נשלטת. חשבתי לנסות השנה את שיטת הביופידבק - והמאמר שלכם בוודאי בא ממש בזמן. אשמח לקבל במייל (הקלקה על שמי המוכחל פותחת חלונית עם פרטים אישיים ומייל אישי)את מה שפרסמתם. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית