לד"ר אבני היקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/09/2001 | 20:24 | מאת: הלחוץ

שלום רב אני הלחווץ שדיבר איתך מ"בס פעמים אני שוב עים מחשבה מטרידה ושאלה שמפחידה אותי. כפי שהבנת יש לי מחשבות שנתקעות לי בראש וגורמות לי לפעמים לפחדים. אחד הרופאים איבחן זאת כO.D.C השאלה הנשאלת האים התופעה הזאת נשארת כל החיים ונתקעים עים זה כאילו זה כרוני? האים למרות טיפול פסיכולוגי עדיין זה יכול לחזור מאוחר יותר? אני פשוט פוחד שכל החיים שלי אני אחייה במחשבה כאילו אני חולה ? אגב האים O.D.C יכול לעבור עים הזמן בברכת שבת שלום

08/09/2001 | 12:29 | מאת: דר' עמי אבני

הלחוץ שלום אני חושש שאתה נתקע לחשיבה חוזרת גם עם הפורום אסכם שוב ואין בכוונתי לחזור שוב על אותו דבר : בחשיבה כפייתית תתכן גליות איננו יודעים לצפות אותה למעט רושם שתתכן החמרה בעת לחץ אני ספקן לגבי הצלחת טפול עצמי - אבל איני רואה שום מניעה שתנסה במידה ותחליט להעזר בעזרה מקצועית יש סכוי טוב שתעזר בהצלחה עמי

08/09/2001 | 14:56 | מאת: הלחוץ

לד"ר אבני היקר ערערת קצת את ביטחוני מכיוון שאמרת שאים אלך לטיפול פסיכולוגי יש סיכוי שהעזר. למה אתה לא אומר בטוח??????

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית