דחוף !!!תראו את הכתבה ב YNET ד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/09/2001 | 15:30 | מאת: איל

היום מתפרסמת כתבה באתר YNET על תביעה ראשונה מסוגה לכל אלה שנטלו סרוקסט כתבתי לך ד"ר אבני שאני סובל מהגמילה הזו כבר מס' חודשים ,אך לא קבלתי ממך כל תשובה ברורה ,ואף מדי פעם ראיתי את תשובתך לאחרים שהסרוקסט אינו ממכר, אני ישמח אם תגיד לי מה לעשות כדי לצאת מזה ,הייתי משתמש למעלה משנה בכדור אחד ליום של 20 מ"ג וכבר חודשיים אני לוקח כדור יום כן ויום לא ,אבל לא מצליח להוריד את המינון יותר בשל תופעות לוואי חמורות של זרמים בראש . אז איך אני יוצא מזה ??? ועל תפנה אותי לרופא כי אין לי כזה ,רק בהתחלה היה לי ,והוא עבר כתובת.....

07/09/2001 | 08:00 | מאת: דר' עמי אבני

איל שלום אנסה לראות את הכתבה במה הייתי לא ברור ? ולענין הרופא שעבר - אתה לא רציני - חסרים פסיכיאטרים ? בהצלחה עמי

07/09/2001 | 16:08 | מאת: דר' עמי אבני

אנא שלח לי את כתובת הרצוייה.

07/09/2001 | 17:06 | מאת: טל

איל - הרופא שלי אמר לי שזה לא טוב להפסיק בשיטה של "יום כן יום לא". זה סתם מבלבל את הגוף ומכניס אותי לבלגן. צריך לרדת לחצי כדור למשך כמה שבועות, ואז לנסות להפסיק.

08/09/2001 | 12:36 | מאת: דר' עמי אבני

שלום לטעמי כתבה לא רצינית. עד היום מכל מטופלי שקבלו את התרופות או שהגיעו אלי ממטפלים אחרים לא התרשמתי מקשיים מיוחדים להגמל (למעט תופעות לואי חולפות, ולעתים חזרה של הסמפטומים כאשר מנסים להפסיק) אני לא יכול לשלול בודאות שאין תת קבוצה קטנה שזה אכן קורה לה אולם מנסיוני זה רחוק מלהיות הכלל בברכה עמי

14/09/2001 | 02:58 | מאת: מיקי שלכם

איזה כתבה??? על מה אתם מדברים? זה בכלל על טוראט?.??

09/09/2001 | 04:45 | מאת: מיקי.

אתה יכול להוציא את התיק הרופואי ממשרד הבריאות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית