לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/09/2001 | 14:06 | מאת: דקלה

היי שלום לך: קראתי את תשובתך, אך הייתי אצל טיפול כרגע אני יחלטתי להפסיק כדאי לעזור למשפחתי למצבים אחרים.הבעייה כנראה היא אצלי אבל אני רגילה מנסה. הבעייה היחידה שאני חושבת היא שאני יותר מדי בתחילת קשר מתרגשת ומראה רצון אז. אתה חושב שיש לזה השפעות?אחרת מה כבר הבעייה?!אני גם לא יודעת אני נורא מדוכאת ומנסה פתרונות אך לצערי לא הולך לי כלום תודה דקלה

05/09/2001 | 20:44 | מאת: דר' עמי אבני

דקלה שלום לא ברור לי מה את אומרת ? אם חשוב לך כרגע יותר לעזור למשפחתך זה בסדר גמור עדיין אני לא חושב שתכתובת באינטנט היא תחליף לטפול שלך עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית