למי פונים ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/09/2001 | 13:12 | מאת: ברוך

שלום בשנה האחרונה אני בלחץ מתמיד שקשור בעיקר למצב בעבודה ומחלה במשפחה . אחת הבעיות שנוצרה אצלי ומאד מפריעה לי מתמקדת בעיקר בצד שמאל , כמו לחץ או התכווצות שמתחילה בצד שמאל של הראש , לכתף ויד שמאל- כאב עד כמעט שיתוק , לקושי להשלים את הנשימה לעיתים מלווה בהחסרות פעימה ואיבוד שיווי משקל לחצי שניה ולחץ עמום בגב תחתון לכוון הרגל. בדרך כלל במצב ישיבה אני מרגיש הרבה יותר טוב , כשאני קם ומתחיל פעילות וככל שאני יותר זמן בלחץ כך עולה עוצמת התופעה עד למצב של הפרעה בתיפקוד . כשאני מנסה להתמודד עם זה בעצמי אני מבין שאני צריך להוריד את רמת המתחים שעוברים עלי משך היום , אבל לא תמיד אפשר להתחמק מכל דבר. השאלה היא למי לפנות ואיזה סוג בדיקות כדאי לעשות בכדי לוודא שזה רק בגלל לחץ נפשי ולא בעיות פיזיות ? תודה ברוך

05/09/2001 | 13:18 | מאת: דר' עמי אבני

ברוך נשמע כמו תגובת חרדה פנה לברור רפואי אצל רופא המשפחה ואם תרצה פנה במקביל או אחר כך להעכה פסיכיאטרית בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית