בעניין אסקטאזי: לדני ולעכברי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/09/2001 | 14:06 | מאת: עכבר מעבדה

לדני שלום רב !! אני רוחש לך כבוד אך הרשה לי לתקן אותך. האקסטאזי אכן הינו כדור פסיכיאטרי. נעשה בו שימוש בארצות הברית בשנות השבעים כאלמנט מסייע בטיפול זוגי. האקסטאזי מעורר אצל הצרכן תחושות של קירבה לאנשים הסובבים אותו ועל רקע תכונה זו הוכנס לסט הטיפולי הפסיכיאטרי. כשהמוממים הדגולים הבחינו בפוטנציאל ההרס הגלום בו הוא הורד מהמדף. ברור שהנזק כבר נגרם. אגב, צריכה של אקסטאזי שלוש פעמים בשבוע במשך שבועיים גורם לנזק מוחי בילתי הפיך. רבותי אנחנו מדברים על נזק אורגני שניתן לאבחנו באמ.אר.אי. אתה מבין ,מדוב ר בכדור פסיכאטרי. קשה להאמין אהההה!!!!! אם אתם אינכם מאמינים ואתם חושבים שאני בא להרוס לכם את הפורום היפה ,אנא פנו ל ד"ר אלמוג בתל אשומר מומחה לטוקסולוגיה. כמו כן,עיינו בג'ורנאלים בתחום הפסיכיאטריה משנות השבעים. אעדיף להיות נביא זעם ושאנשים יפגעו מהערותי אבל מקווה להציל כמה נפשות. ביי, ביי עכבר מעבדה

04/09/2001 | 21:51 | מאת: ד"ר אבי פלד

אקסטזי הוא לא תרופה פסיכיאטרית ולא היה מעולם מדובר בתכשיר מסוכן ביותר ואף פסיכיאטר לא ממליץ עליו להפך יש הסברה נירחבת נגדו לא להטעות - בברכה דר פלד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית