מאוכזבת, מאוכזבת, מאוכזבת!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/09/2001 | 18:27 | מאת: אחת

אני מוכרחה לומר שאני מאוכזבת ממה שקורה כאן! חשבתי לתומי שאחרי ה"סערה" שהיתה כאן בשבוע שעבר והתערבותו של המנהל, יוסי רוסמן, הרוחות קצת יירגעו והפורום יחזור למתכונתו הקודמת והמבורכת. והנה אני נכנסת לפורום ומגלה שוב את חילופי העלבונות והקללות! רבותי, מניסיוני הדל אני אומרת לכם - גם אם כועסים ולא מסכימים - יש דרך אחרת לומר את הדברים. אפשר לומר לפלוני שאתה חולק על דעתו, אפשר לומר לו אפילו שרותחים עליו, וכל זה בלי לקרוא לו "מניאק" או להגיד לו "לך תזדיין" ועוד ועוד... ותאמינו לי, זה עולה בדיוק אותו הכסף ולפעמים אפילו אפקטיבי הרבה יותר! אז מה דעתכם לנסות? מבטיחה לכם שלא תפסידו! כל טוב! אחת

03/09/2001 | 18:55 | מאת: אילן

האתר נגיש לכל מיני פונים. חלקם,סליחה הם לעדר של מסוממים , מכורים לתרופות פסיכיאטריות שלא לצורך. האמת מעוררת התנגדות . אנשים מתחילים לתפוס שהם בעצם נרקומנים לכל דבר אבל מתבצרים בעמדותיהם ותוקפים את אלה שחושפים את האמת. אני לא רואה בעיה בקללות ועלבונות המוטחים היות והם ביטוי לסערות נפש והמצוקות של אנשים שהוליכו אותם שולל אנשי המימסד הרפואי המתחסד והמזויף היודע לגרום להתמכרות לתרופות אך אינו מספק מענים וכלים ליציאה ממעגל ההתמכרות לתרופות. מי יתן והקללות והעלבונות המבוטאים בכאב יעוררו את האנשים לפעול ולמנוע את המשך השקר והרמיה של הממסד הפסיכיאטרט והרפואי. דעי לך אותו מסכן ש מתמכר לתרופות בגלל פסיכיאטר ומצבו מתדרדר עד לחוסר תפקוד מוחלט יקבל אפס אחוזי נכות בועדה רפואית. ומי ישב באותה ועדה רפואית ויקבל 1000 שקל מהמוסד לביטוח לאומי או ממשרד הבריאות .ניחשת ??? אותו פסיכיאטר שסימם אותואו חברו. כלומר הוא גם מקלקל לך את הבריאות וגם עושה על חשבונך בוחטה. אגב פסיכיאטר מהחיים תהיה גבר ותחשןף את זהותך.

03/09/2001 | 21:39 | מאת: נני

מצדיע לך ..........את/ה צודק / ת

03/09/2001 | 23:09 | מאת: טלי וינברגר

צודקת בהחלט!

04/09/2001 | 01:23 | מאת: אחת

גם למי שהסכים וגם למי שלא. ולטלי - שמחה במיוחד שלמרות הכל את בכל זאת מופיעה כאן! ועדיין מצפה לראות את העזרה והתמיכה ההדדית הנפלאות שהיו כאן...... לילה טובלכולם! אחת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית