למומחה לפסיכיאטריה מהחיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/09/2001 | 15:00 | מאת: עכבר מעבדה

היה מעניין להתארח במעבדות החברה ליצור תרופות. לא עוד לחיצה על דוושה כדי לקבל חתיכת גבינה כמו במכון המחקר האוניברסיטאי. לא ולא !!!!!!!!!!!!!!!! אינפוזיה לווריד של חומרים מרגיעים ,אז מה אם המוח שלי נהרס והכליות והכבד מפסיקים לתפקד. העיקר לחוש רגוע ושלו. אני כבר לא זקוק לעכברות מי מעוניין להזדווג הרי התרופה הזאת הפכה אותי לאימפוטנט. כך אני חוסך באמצעי מניעה אני לא עכבר נרקומן . אני עכבר נורמטיבי אני מקבל את מנת הסם מהפסיכיאטר שלי למה לי להסתבך??????????????????????????. אחרי שיסיימו את הנסיויים המעבדתיים ישווקו וימכרו את התרופה לבני אדם. איזה פראיירים . גם משלמים 100 דולר לפסיכיאטר עבור המירשם וגם משלמים הון עתק עבור התרופה אשר אינה ממומנת על ידי קופת חולים. חברה , חברה יקרים . אין פסול בנטילת תרופות פסיכיאטריות, לעתים אין מנוס. רק בוא ניהיה מודעים לסיכונים !!! לפעמים ניתן גם להוריד את רמת החרדה על ידי אקופונקטורה,רייקי, פעילות גופנית,הרפיה מודרכת ,האזנה למוזיקה ,טיפול קוגניטיבי או התנהגותי. המנעות מקולה,קפה וסוכר מוריד גם את רמת החרדה. אל תרוצו ליטול תרופות . יש פסיכיאטרים נהדרים המקפידים על מרשמים פסיכיאטרים כשאין מנוס וישנם גם חארות מדופלמים המורידים פאצינטיים מסכנים לזנות ושעבוד של נטילת תרופות פסיכיאטריות שלא לצורך. העיקר לדפוק מאה דולק נוספים בארבעים דקות. סליחה על בוטות אני מעוניין להציל אחרים מהגהנום הזה. תפעילו שיקול דעת. ולא להכנס לחרדות בגלל הערותי רק תהיו לי זהירים. גמר חתימה טובה עכבר מעבדה.

03/09/2001 | 16:07 | מאת: מומחה לפסיכיאטריה מהחיים

האמת שאני מסכים עם תוכן דבריך אבל לא עם הסגנון בו הם הוצגו... כשכתבתי את דבריי הנחתי שמי שפונה לטיפול תרופתי כבר ניסה טיפולים אחרים בלא הצלחה נכון|!! יש גם פסיכיאטרים , בייחוד אלה העובדים בקופות חולים , שהם לא מקצועיים כלל ועיקר וכל תפקידם הוא לחסוך בהוצאות הקופה...אל אלה , כמובן , אני ממליץ לא לפנות... דרך אגב.... ציפראמיל כבר מסובסדת ע"י קופות החולים יש עוד הרבה דרכים להרגע....אבל מנסיון ...ואני אומר זאת כמי שבתחילת הדרך התנגד בחירוף נפש לשימוש בתרופות ועבר הרבה עד למציאת התרופה המתאימה השילוב היעיל ביותר הוא זה המשלב אורח חיים רגוע יותר וטיפול תרופתי.... ותאמינו לי שכבר ניסיתי הכל.....

04/09/2001 | 05:33 | מאת: דני

מצוין!!!כל מילה מילה!!!אני עכבר שלוקח כבר 20 שנה כדורים פסיכאטרים,אני לא מאמין בהם יש הרבה חתולים שעושים מהם כסף-כמו מסיגריות- בקמבודיה מכורים לאופיום במערב לכסף ובארץ-לכדורים פסיכאטרים(גם אקסטזי וכו' הם כדורים פסיכאטרים...........אופס-עדין לא...........)-עכבר מעבדה ועכברים נוספים............הרשו לי להפנות אותכם לספר מצוין{תולדות השיגעון בעידן התבונה-מאת-מישל פוקו}-והמוטו של הספר הוא:שהפסיכאטרים צריכים אותנו(נפגעי הנפש)י-ו-ת-ר ממה שאנו צריכים אותם,איך הם עושים בנו ניסיונות קלינים למטרתם ובכלל............אנו נפגעי הנפש תמיד הינו ותמיד נהיה עכברי מעבדה של הפסיכאטרים............ -תודה לך עכבר מעבדה-על המיכתב המאלף-תודה-מעכבר אחר..............

04/09/2001 | 09:55 | מאת: ."אור

סחטיין!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית