לנטעלי... בדחיפות!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/09/2001 | 12:55 | מאת: עינת

לנטעלי שלום את יודעת שאיפשהו אני מקנא בך שאת יכולה לתקן עוד את המעוות. אין לך מה לדאוג מהצבא ומן החברים אם יהיואו לא יהיו. הרבה אנשים מתחילים להכיר את החברים האמיתיים שלהם בצבא. נראה לי שאת בחורה נחמדה מאוד ולא תהיה לך בעיה להתחבר. את צריכה פשוט יותר ביטחון ולהראות לכולם שם שאת לא מפחדת אפילו שמבפנים את קצת חוששת. תנסי להתחבר ותראי שהכל יפה ותראי חיוך ושתפי פעולה בשיחות אך לעולם גם כשכואב לך משהו באותו הרגע אל תראי זאת ואל תגידי זאת כי אז באמת אנשים יתרחקו ותאמיני לי שאני אומרת לך את זה מניסיון. תתנהגי טבעי ופשוט תתחברי כמו כל אחד. במיוחד יהיה לך קשה בטירונות בהתחלה כי תיהי לבד ובלי משפחה. לבד לבד! אבל ככה לומדים להיות עצמאים ועוד הפעם אל תראי פחד כי אין ממה את תסתדרי רק אם תראי חיוך לא משנה מה ההרגשה. אם תבכי להם שם הם רק יתרחקו ואני אומרת לך את זה לא במטרה לפגוע אלה להגן. אז בבקשה קחי את דברי לתשומת לבך וזה רק לטובתך ושתהיה לך בהצלחה מכל הלב. ביי ביי עינת נ.ב מצטערת על אריכות דבריי אבל הייתי חייבת

03/09/2001 | 13:02 | מאת: נטעלי

עינת יפה מצידך את מאוד מעודדת =תודה לך. בקשר לזה שרשמת לי שבצבא מוצאים חברים אמיתים זה אחרת מתיכון? אבל אני כמעט בטוחה שאני ישאר כמו שהייתי תמיד לבד ובודדה,הרי אייך זה שפתאום דברים ישתנו, וקנאה ביי? את? למה? אני במצוקה? רע לי בחיים האלה? מימה יש לקנות ביי בשינוי אני כמעט בטוחה שאני היה באותו מצב. עינת אני רושמת לך ודמעות זולגות מעיני ,רק אם יכולת לדעת עד כמה מצוקתי וכאבי בלב. שלך באהבה .נטעלי את ממש מקסימה........................... אני מתגייסת באוקטובר ב 22ל10 בייייי מחכה לתשובה

03/09/2001 | 13:36 | מאת: עינת

נטעלי זה ממש כואב לי לראות אותך לוקחת את זה כלכך קשה. את רק בהתחלה ואני מכירה מלא אנשים שאו שעלו לארץ ישר לצבא והכירו או כאלו שניתקו מגע אם התיכון והכירו בצבא. רוב החיים זה פרק נפתח ופרק נסגר, וכל תקופה בדרך כלל יש את החברים שלו. אבל אני עשיתי טעות ובכיתי כל הזמן מהפחד שלא אמצא והדיכאון נראה על פרצופי עד שאפילו החברה שהחשבתי כביכול הכי קרובה התרחקה לאט לאט. אני אומרת לך שאנשים פשוט לא אוהבים שבוכים להם כל הזמן אלה אם זה אמא או אבא ומישהו ממש קרוב שאת יכולה לסמוך עליו ולספר לו את מה שמציק לך. אם את רוצה חברים את צריכה לחכות בסבלנות וגם שאת פוגשת מישהי נחמדה אז תשקיעי ואל תשקעי. תראי היום אני בת 24 ותאמיני לי שפגעו בי הרבה חברות כי הייתי אולי טובה מדי איתם ותמימה מדי ורגישה ותמיד בחרתי את הלא כלכך טובות שבחברות רק כדי לא להשאר לבד. אבל אמא שלי אומרת שעדיף להישאר לבד מאשר להיות איתם כי אז ימשיכו לזלזל ולנצל. אני מודה שאני בחורה די נאה שתמיד הסתדרה אם בנים אך בנות זה סיפור אחר לגמרי. בקיצר יהיה בסדר אני מחזיקה לך אצבעות ואם תצטרכי כתף או סתם חברה לשמיעה ועזרה אז תפני לאי מייל שלי ואני אשמח לעזור ביי עינת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית