לשרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/09/2001 | 11:41 | מאת: לשרה

הייייי את המון המון זמן לא היית כאן? זו נטעלי שמתגעגעת הרבה זמן לא היית ניסיתי למצוא אותך בכול דרך אך לא ענית לא היית, מה שלומך?! אצלי היה עד לפני שבועיים רע מאוד ירגשתי שסוף העולם קרב.פשוט כך ירגשתי בודדה מהחיים לבד בלי אהבה בלי יחס פשוט עם עצמי. ואז הפחד והחשש האם היה כך בצבא ומין איזה משהו תמיד רודף אחריי בראש אם תמיד הייתי כך וגם עכשיו למה שפתאום דברים ישתנו?! אני מרגישה אותי בתוך בועה מפוחדת וחששושית מן הרבה דברים= זה טבעי אבל אצלי זה הרבה יותר מאחרים שרה אין לי אם מי לדבר.אני מרגישה חסרת אונים כאילו נולדתי לסבול

04/09/2001 | 03:11 | מאת: שרה

הי נטעלי. כן לא הייתי הרבה זמן כי האינטרנט שלי נגמר ואז טסתי לחופשה קטנה שפשוט היתה מעולה. אני לא חושבת שנולדת לסבול אף אדם לא נולעד עם יעוד של סבל. אני כן חושבת שאת צריכה לחשוב על עצמך בצורה חיובית יותר כי אין אדם שאין לו מה להוסיף לחברה. את צודקת שטיבעי לחשוש מדברים אבל אולי אם תסתכלי טוב תראי שיש כאן הרבה אנשים שמפחדים. הנה אני למשל מתה מפחד מקשר של חברות עם בנים. מפחדת מאוד להיפגע!! אבל אין מה לעשות אני חייבת להתבר על הפחד הזה אחרת נשאר תקועים במקום לנצח. וחץ מזה מה שלומך היום? שרה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית