מאמרים בנושא חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/10/2000 | 10:13 | מאת: סיגל לוין

אבי (בן 52) עבר לפני כחוד וחצי ניתוח להוצאת בלוטת התריס כיוון שהיתה מוגדלת. הכל עבר בשלום כולל הבדיקה הפתולוגית. לפני הניתוח וגם היום אבי נמצא במצב של חרדה שכמובן מפריע למהלך תקין של חיים. כיוון שאבי רוצה להתמודד, להעזר ולקרוא חומר בנושא כמה שאפשר אודה לך אם תוכל להפנות אותי לחומר רלוונטי בנושא. כמו כן חשוב לנו לקבל המלצה על פסיכולוג/ים מן השורה הראשונה. תודה ויום טוב. סיגל לוין

25/10/2000 | 22:27 | מאת: טלי וינברגר

סיגל שלום רב, לא זכורים לי כעת שמות של ספרים ספציפיים, אולם ישנו חומר רב ברשת אודות חרדה. תשתמשי במנועי החיפוש, ותגלי חומר רב. את יכולה לשלב את שתי מילות המפתח "חרדה" ו"ניתוחים" וכך תגיעי לחומר ספציפי יותר עבורך. בברכה, טלי פרידמן

26/10/2000 | 09:32 | מאת: סיגל לוין

טלי שלום! חיפשתי בכל האתר ואני מחפשת כבר כמה ימים. יכול להיות שאני לא מבצעת נכון את החיפוש אך אני לא מוצאת שום דבר רציני בנושא. מלבד זאת שביקשתי אם אתם יודעים או שמעתם על פסיכולוגים טובים מן השורה הראשונה. אם אין באפשרותכם לומר לי או שזה לא אתי, תעדכנו אותי בבקשה. אם יש אתר אחר בו אני יכולה למצוא מאמרים בנושא אשמח לדעת. זה מאוד דחוף וחשוב לי. תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית