התקפי חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2001 | 09:25 | מאת: שרית

שלום רב, אשמח לדעת מה אם הסימנים של התקפי חרדה וכיצד ניתן לטפל בכך . תודה רבה

30/08/2001 | 10:20 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שרית שלום יכולים להיות סימנים רבים לחרדה והדבר משתנה מאדם לאדם. נפוצים מאוד דפיקות לב מהירות, הזעה, בחילות, שלשולים ועוד. עדיף לבחון את הענין באופן הפוך. תארי מה את חשה ואולי ניתן יהיה לייעץ לך מה לעשות. בברכה ד"ר אורן קפלן

02/09/2001 | 08:06 | מאת: שרית

ד"ר אורן קפלן בוקר אור סימני "התקפי החרדה" שלי מתבטאים בהזעה, דפיקות לב מהירות, רעידות, והכל משום שפרצו לביתי מאז אני לא מכירה את עצמי מפחדת להיות לבד בבית וגם שאני לא לבד יש לי פחדים, כל רעש קטן מקפיץ אותי אני יודעת שהרעש שאני שומעת הוא "טבעי" לחלוטין אך המוח שלי מפרש זאת אחרת. אני בן אדם חזק ולא מובן לי איך דבר כזה קטן הפיל אותי. אשמח אם תייעץ לי כיצד למנוע את התופעות הנ"ל, או לפחות לשלוט עליהם, ברצוני לחזור לעצמי ומהר משום שאני מרגישה שאני מתחילה לאבד כל כיוון. תודה רבה שרית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית