להתראות חברים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/08/2001 | 15:57 | מאת: YAEL

שלום לכולם, כן , זו אני יעל, זו שלצערי הרב נטלתי חלק לא מבוטל בהרס הפורום בימים האחרונים. נכנסתי לפורום לפני מספר חודשים על מנת ללמוד מעט על תרופה בשם פרוזאק, תרופה שחברי לשעבר, אם אפשר לכנותו כך, נטל כשהכרתי אותו , מאחר והייתי מאוהבת בו עד עמקי נשמתי רציתי ללמוד כל מה שאפשר על התרופה , על השפעותיה ובכלל ללמוד מאנשים שקרובים יותר לנושא, מה שקרה הוא שהבחור כבר לא בחיי, אבל אנשים אחרים בזכות זה כן נכנסו ואיך אומר זאת ? התאהבתי - בכם !!! נכון, אני לא סובלת מכל בעיה נפשית/פסיכולוגית/פסיכיאטרית מיוחדת, (עד כמה שידוע לי.....) , לא יותר מכל אדם אחר מהרחוב, לכן לקח לי קצת זמן עד שהרגשתי ראויה להתחבר עם חלקכם. עם אלה שלא יצרתי קשרים על גבי הפורום עקבתי באדיקות, לפעמים התרגשתי, לפעמים בכיתי, צחקתי, נגעתם לליבי. מחר , אני עוזבת את מקום מושבי האחרון ובעוד מספר שבועות אעזוב גם את הארץ, על כן זהו מעין מכתב פרידה וכמובן כמובן התנצלות כנה מעמקי נשמתי על שנגררתי מתוך חולשה וטיפשות אל תוך מערבולת גידופים ומלחמות אישיות על גבי הפורום שאני הייתי רק אורחת בו. מקווה שתקבלו התנצלותי. טלי, ג'קי גירל, אביב, נטעלי, דוגי,דניאל,אנג'ל,אורית , אור כמובן וכל מי ששכחתי או לא זכיתי להכיר - המון בריאות , אושר , חיוכים ואהבה. ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((-: שלכם יעל.

29/08/2001 | 16:47 | מאת: זורם

לא הייתה לי שום כוונה להעליב אף אחד או לפגוע במשהו תרשי לי קבל עם ופורום להתנצל מעומק הלב. תהני,תבלי..... ואני מאחל לך את כל הטוב שבעולם ובאותה הזדמנות אור קבל את התנצלותי הכנה. סליחה ושוב סליחה "המרקיז"

29/08/2001 | 17:01 | מאת: ."אור

אז אולי עכשו תזדהה....!

29/08/2001 | 16:59 | מאת: ."אור

בהצלחה חמודה תשלחי מתנות משם ותשובי לבקר כי אני כבר געגעגעגע

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית