דפני ואביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2001 | 23:59 | מאת: אורה

דפני לא בבית אז אני משאירה כאן הודעה מחורזת ותזכורת (בכל זאת יהיה כיף לראות את השמות שלנו כאן מעת לעת) דפני, שמעת על המשולש שמתוכננן לו עוד מפגש מתי? במוצ"ש!! טוב, נו, אז לאביב יש חרוזים טובים יותר משלי אבל אני מקווה שתפני את מוצ"ש בשבילי ובשביל אביב שאת פניה אופף זיו אני מפסיקה עכשיו!!! (לפני שזה נעשה הרבה יותר גרוע...)

29/08/2001 | 00:45 | מאת: דפני

ראשית, דווקא אהבתי את החרוזים. חבל שהפסקת, זה לא היה גרוע בכלל! ועכשיו ל"כשרון" שלי: לצערי, זכרוני החלש השכיח ממני, ממש שאותו המפגש המשולש לא יוכל להתקיים במוצ"ש. כי ערב מוצ"ש, במפורש, למסיבה משפחתית מוקדש. הממ... אולי אותו המפגש שלארוע אחר כמעט פלש בשבוע הבא ימומש? או- אז ניתן לעצמנו צל"ש!! . . . מקסימה שלי, התגעגעתי...!! מבטיחה להיות בקשר בשבוע הבא - לתכנן משהו. אוהבת המון, דפני.

29/08/2001 | 01:52 | מאת: טלי וינברגר

והחרוזים שלכן, מדהימים ממש, זו יכולת- אכן, כמו לסדר יפה פרלינים על מגש... (טוב גם אני ניסיתי...) ד"ש לכולם! טלי פרידמן

29/08/2001 | 03:48 | מאת: אופיר

תיראי..כמה פעמים שמעת את המישפט הזה "כל אדם הוא אינדבידואל"?...המישפט הזה תקף גם לפסיכולגיה פסיכולגיה זה לא מיקצוע שפועל על נוסאחות..כל אדם מגיב בצורה שונה ליפעמים מיד אחרי המיקרה ,ליפעמים יכול לעבור זמן..עד שאדם מגיעה לאיזה הכרה ,ואז גם מגיעה הטראומה מבינה ? אופיר

29/08/2001 | 19:10 | מאת: דפני

באמת התגעגעתי... ואפרופו חרוזים, יכולת להחליף את המילים במשפט האחרון (במקום "ד"ש לכולם" אפשר לכתוב "לכולם ד"ש") - ואז היה נוצר לו עוד חרוז... Welcome back - בתקווה שהחלו ימים יפים יותר בפורום. דפני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית