אני מיואש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2001 | 15:05 | מאת: דוגי-לא צוות מקצועי

לא מספיק שהחיים שלי בזבל אז גם עכשיו מפתרים אצלנו 150 עובדים ויש סיכוי שאני ביניהם. יום חמישי היום הגדול ועד אז אני מטפס על הקירות. למישהו יש עבודה להציע לי ?

28/08/2001 | 15:09 | מאת: adi

דוגי, המצב בשוק על הפנים. גם אני מחפשת. עדי

28/08/2001 | 15:25 | מאת: דוגי-לא צוות מקצועי

רק שאני יש לי ילד אשה משכנתא ודירה שהרגע שיפצתי ואני מפרנס יחידי.

28/08/2001 | 19:00 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, פיטורין הם, בד"כ, דבר נחס. אבל... בוא נראה את האופציות, שלפעמים קיימות, של חצי הכוס המלאה: לפעמים זמן פנוי עושה ניקוי ראש, וזה טוב. לא יזיק, למבוססים שבחבורה, לפתח אלטרנטיבות של סגנון חיים שמפחיתות את ההוצאה הכספית(שורה זו אינה מיועדת לאלו שמצויים במצב שהוא מזה זמן כבר בתחתית הבור...) לפעמים הסבה תעסוקתית מצמיחה אנשים. לפעמים, המשך באותו עיסוק, אבל בחברה עם תרבות ארגונית אחרת, שמתאימה יותר לאדם המסויים - גם כן עושה טוב. וחזרה ל"דבר האמיתי", שהוא הנחס: כללית, תקופת פיטורין היא מאד מועדת לפורענות (אישיותית, זוגית, משפחתית, בריאותית), גם אצל הטובים והחזקים, כך שכדאי לנקוט בפעילויות מניעה נפשית, בהקשר לכך. למידה של מיומנויות חיפוש תעסוקה, ראיון, וכו' - היא אחת מהעשיות הרצויות. ספורט, וגם פעילות משפחתית וזוגית - מאד מועילים. טכניקות של הרגעה עצמית (יש ספרות פופולרית לעניין) - ממש מצווה, שלא צריכה להתרחש דווקא בהימלייה. אלו שמודעים לרגישות הגבוהה שלהם למצבי לחץ צריכים להעזר באיש/ת מקצוע, כבר בתחילת התקופה, ולא להמתין עד ש... חזק חזק ונתחזק! ד"ר יוסי אברהם

29/08/2001 | 03:49 | מאת: אופיר

יש אנשים שמיד יכנסו לסטרס יש אנשים שאחרי כמה זמן יקלטו מה בדיוק הלך שם יש אנשים שינסו לקיים קשר סוגי ולא יצליחו... אופיר

29/08/2001 | 07:50 | מאת: דוגי-לא צוות מקצועי

תודה לכולם העניין הוא שעברתי את זה לפני שננה בדיוק וזאת הפעם השניה ואז לקח לי ארבעה חודשים מתישים של ראיונות וחיפוש עד שמצאתי משהוא. היום במצב השוק אני לא יודע כמה זמן זה יקח ואני עוד מקצוען בתחום שלי. חוץ מזה קשה לי לעמוד נפשית מול כל הראיונות האלה ושוב להיות בלי רכב אני מרגיש שאין לי כוחות לעשות כלום כאילו הגוף עוצר אותי מלקום מהכיסא ,אני חושש שזה מן דיכאון כזה. אולי אני אבקש ברופאת המשפחה שלי פרוזק או משהו כזה שיעזור לי לעבור את התקופה. יום נעים לכ-ו-ל-ם דוגי

29/08/2001 | 16:11 | מאת: מיקי

אופיר... מדהים איך שאתה עוזר לכולם , שמתי לב כבר לא פעם ראשונה- בקיצור? מוכשר וטוב לב תרצה לדעת מה אני עושה כאן? תסמונת טוראט קרא אם בא לך ביי- מיקי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית