לצוות המומחים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2001 | 14:26 | מאת: דנית

שלום בעייתי היא שבמצבי לחץ אני אוכלת. כגון מבחנים . יום עמוס וקשה וכד'. ולכן יש תקופות שאני מאוד מאוד משמינה . שאלתי היא האם לדעתכם אם במקום אכילה אתמכר למשהו אחר בעיית ההשמנה תיפטר.?כלומר במקום לאכול אני יעשה ספורט או יעשן סיגריה אז אפסיק לאכול? או שפשוט גם אוכל וגם יעשה ספורט /יעשן סיגריה.? תודה מראש דנית

28/08/2001 | 18:32 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, בעיית חרדה ניתנת לפתרון, או להקלה, ולא דוקא ע"י התמכרויות תחליפיות לאוכל. אם תרצי הפנייה, פני למייל האישי שלי (הקלקה על שמי המוכחל) עם מעט יותר מידע על תופעות הלחץ שמהן את מושפעת, וכן צייני את מיקומך בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית