אלצהיימר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/10/2000 | 14:19 | מאת: אורלי

שלום רב ברצוני לדעת האם אלצהיימר היא מחלה תורשתית? תודה שני

24/10/2000 | 18:52 | מאת: אלימלך

התשובה לשאלה שלך היא כן, אבל רפואה איננה מדע מדויק. תקראי את המאמר הקצר הבא: http://home.mira.net/~dhs/adcause.html

24/10/2000 | 22:51 | מאת: טלי וינברגר

שני שלום רב, במהלך שלוש השנים האחרונות אני עובדת באופן רציף עם חולי אלצהיימר ובני משפחותיהם. תוך כדי עבודתי נחשפתי לשיטות טיפול, מחקרים ומידע רב אודות מחלת האלצהיימר. לפי הידוע לי, טרם נמצא בסיס עובדתי מובהק למחלת האלצהיימר כמחלה תורשתית. למעשה, עדיין לא יודעים כמעט דבר על המחלה, והיא עדיין נחשבת למחלה חשוכת מרפא וסופנית. גם התרופות הקיימות כיום וניתנות לחולי אלציימר רק מעכבות את תהליך המחלה, אך לא "מרפאות". לצערי. בברכה, טלי פרידמן

24/10/2000 | 23:13 | מאת: ד"ר אבי פלד

טלי צודקת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית