טורטוקוליס(זריקת הבוטולוניום)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2001 | 20:38 | מאת: רוניה

אני בת 22,מטופלת בטיפול פסיכיאטרי מגיל 14 ובעקבות טיפול בפרפנן וארטן נוצר אצלי מצב של צואר נוטה הצידה ושל נטיה של השפה התחתונה. נאמר לי כי עיוות זה של הלסת גורם לכך שהמרפקים ישחקו.וכי בגיל 40 יהיו לי כאבים וקשיים באכילה.(במשך השנה וחצי האחרונה נטלתי 10 מ"ג איטומין וכיום אני נוטלת 0.625 מ"ג,שמינית כדור,של זיפרקסה,5 מ"ג איטומין ו-2 מ"ג רודנל/ארטן) האם תוכלו לעזור לי: 1) שמעתי על זריקה בשם בוטולוניום והייתי רוצה לדעת האם היא תתאים לי,לצוואר ו/או ללסת.והאם ישנן לה תופעות לואי וכל מידע אפשרי עליה. 2)היכן ניתן לקבל את הזריקה הנ"ל(אני מאזור חדרה) 3)האם אוכל לקבל תשובה מהצוות הרפואי בפורום(ד"ר אבני ואחרים) 4)האם תוכלו להציע כיוונים אחרים לטפל בעיוותים הנ"ל(ניתוח,כדורים וכו') 5)במידה וניראה לכם שבקשתי זו מתאימה לפורום אחר,אשמח עם תעבירו שאלות אלה לפורום המתאים. 6)אנא העבירו את תשובתכם לאי-מייל המצורף בתודה מראש רוניה

28/08/2001 | 00:43 | מאת: אורה

תנסי בפורום כירוגיה/ פלסטיקה אם אינני טועה בוטולוניום הוא חיידק שעושה טוב לעור הפנים אבל כדאי להתייעץ עם פלסטיקאי בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית