פסיכולוג\פסיכיטר יקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2001 | 19:07 | מאת: לילך

תודה רבה על כך שמצאתם את הודעתי ראויה להתייחסות אני אמורה להסיק מזה משהו?.... תודה לכל מי שענה חבל שלא ענה לי איש מקצוע.. הצטרכתי את זה כל כך ואתם פסיכולוגים יקרים מחדדים בי את התחושה כמה אני לבד

28/08/2001 | 06:58 | מאת: דר' עמי אבני

לילך שלום לאחרונה בקרתי בפורום בתדירות נמוכה כמו כן, במיוחד אם זמני אינו בידי אני מתייחס רק להודעות בכותרת שלהם במפורש שהתייחסותי כפסיכאר או איש מקצועמתבקשת. אם תפני אותי להודעה אשמח להתייחס מכל מקום צר לי שזה גורם לך להרגיש שלא מתייחסים אלייך בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית