סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2001 | 13:38 | מאת: צבי

אני משתמש בסרוקסט כחצי שנה , לפני כחודש בהמלצת הרופא עברתי לחצי כדור , והיה בסדר שבוע שעבר הפסקתי לגמרי והיה על הפנים הכל חזר , הפחדים , הרגשת הדיכאון חוסר רצון לפגוש אנשים וכו. מה לעשות ?

28/08/2001 | 07:04 | מאת: דר' עמי אבני

צבי שלום 1. זה קורה 2. פנה לרופא 3. לרוב זה אומר שההפסקה היתה מוקדמת מדי ואז מקובל לחזור לטפול ובעוד חודש חודשיים לנסות שוב הפסקה בהדרגה יתכן שיתברר שאתה זקוק לטפול ממושך יותר ואז ניתן לשקול טפול פסיכותרפי / קוגניטיבי אם אינך רוצה כדורים בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית