לאורית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2001 | 10:55 | מאת: עינת

אורית שלום אני די מרגישה מה שאת מרגישה כרגע. אני די חדשה בפורום אך קוראת את הדברים שלכם כמעט כל יום וזה קצת מחזק אותי. הייתי רוצה לדעת קצת יותר עליכם כמו: בת כמה את? האם את גרה לבד? בתור מה את עובדת? מתוך סקרנות ועניין שלך עינת

27/08/2001 | 23:40 | מאת: אורית ארנון

היי עינת. נעים מאד. אספר לך על עצמי. אני בת 26 (כמעט) וגרה עם אחי הצעיר. הוריי גרושים ואבי גר בעיר אחרת. אמי חלתה בסרטן ונפטרה לפני 9 חודשים. מהיום שהיא חלתה התחלתי לסבול מחרדות ודכאון ועד היום אני לא לגמרי יצאתי מזה למרות שהיתה לי תקופה טובה באמצע, פתאום זה חזר. אני מטופלת גם בתרופות ולאחרונה התחלתי טיפול פסיכולוגי. ומה לגביך? ספרי לי גם על עצמך

28/08/2001 | 12:56 | מאת: ליהי

אורית שלום.. מכיוון שאני רק לאחרונה נמצאת באתר הזה התרגשתי לקרוא את דברייך. אם זה לא קשה לך רציתי לשאול אותך משהו- לאמא של החברה הכי טובה שלי גילו סרטן בשלב מתקדם. אני לא יודעת כ"כ איך להתנהג ומה להגיד עכשיו. ז"א המצב שלה כרגע טוב אבל לצערי הרב אני לא חושבת שיש הרבה סיכויים להחלמה. העניין הוא שאני ממש לא יודעת מה לעשות במצב הזה.. אנחנו נפגשות וכמעט לא מדברות על זה. היא כמעט ולא מדברת על זה ובכלל רוב הזמן אני מדברת והיא מקשיבה. האם אני מתנהגת נכון, מה אני יכולה לעשות כדי לדובב אותה לדבר או שאולי לא לדבר על זה...? מה עושים?? אשמח לקבל את עצתך, שוב, רק אם זה לא קשה לך מידי... תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית