מחשבות לא נכונות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2001 | 03:28 | מאת: שני

שלום המקרה שלי הוא כזה אני נערה בת 16 יש לי חבר שגדול ממני ב 4 שנים אנחנו מסתדרים מצויין הוא בן אדם אם עקרונות וערכים ואני מאמינה שהוא לא יבגוד בי לפני הייתה לו חברה 4 שנים אני חברה שלו 4 חודשים אני יודעת שהוא אוהב אותי אני לא מבינה מדוע אני כל הזמן מדמיינת אותו בוגד בי מדמיינת אותו עם החברה לשעבר אני לא מסוגלת לישון בגלל זה בלילות אני חושבת על דברים שמכניסים אותי לדכאון לבכות שאני יודעת שהם לא נכונים אני מפחדת שהוא יעזוב אותי הקשר שלנו יציב מאוד הוא מאוד פתוח איתי ונותן לי לעשות דברים שאחרים לא היו נותנים לחברות שלהם לעשות והוא מצפה מימני גם להיות פתוחה אבל כל הדברים שאני חושבת עליהם רק יגרמו לקשר לא להיות יציב מפני שזה גורם לי לקנאות חולנית וזה רק ירחיק אותו מימני אני חושבת שקשה לי לבטוח באנשים מפני שכשהייתי קטנה החברה לא קיבלה אותי אני מקווה שתעזור לי להבין מה קורה איתי וכיצד לפתור את הבעיה בתודה מראש חיה ומה אני צריכה לעשות

30/08/2001 | 17:35 | מאת: דר' עמי אבני

שני שלום אם זה נמשך זמן רב וגורם לך למצוקה - פני לעזרה מקצועית בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית