מה קורה לי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/08/2001 | 21:37 | מאת: אורית ארנון

אני חייבת לספר לכם מה קרה לי היום. התעוררתי בבוקר בתחושה של מתח נפשי נוראי, ממש לחץ על החזה, תחושה של פחד ובחילה מרוב מתח. זה לווה ממש בדכאון. הרגשתי ייאוש מהמצב הנפשי שלי ומהחיים שלי וכאילו איבדתי את הכוחות להתמודד. כל היום בעבודה הרגשתי שכל מה שאני רוצה הוא למות ושאני לגמרי אפס מוחלט. לא יכולתי להפסיק לחשוב על המוות כפתרון יחיד. כשחזרתי הביתה נרדמתי מרוב תשישות וכשהתעוררתי לאחר שעה הייתי רגועה הרבה יותר. אני לא יודעת מה קורה לי. מידי פעם יש לי התקפות של חרדה, פניקה ודכאון ואני מרגישה שזה מתיש אותי ומעייף אותי ומייאש אותי ואני לא יודעת מה לעשות עם זה.

26/08/2001 | 21:44 | מאת: "אור

לכי לרופא תבקשי אפקסור.......תני לזה חודש ולא תאמיני איך הכול יראה אחרת בלי הרבה דבורים

26/08/2001 | 21:49 | מאת: ניר

היי אורית. מכיר את התהפוכות הללו מהעבר בדיעבד אני קושר את המצב הדומה שעברתי לטיפול תרופתי שלא תאם לי. אני חושב שכדאי לך לשקול אפשרות לשינוי הטיפול(כמובן עם הפסיכיאטר שלך). בנוסף אני רוצה לעודד אותך לא לפחד ולומר למטפלים שלך כל מה שאת מרגישה (כולל מחשבות אובדניות). תרגישי טוב.

28/08/2001 | 12:44 | מאת: ליהי

מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו.. הלוואי ויכולתי לעזור.. :)

29/08/2001 | 04:24 | מאת: מיקי

שלום לך, מקווה שזו רק חילוף הורמונים שמשבש מצב- רוח. את לא הראשונה שזה קורה לה גם לי בעבר קרה את אותו הדבר , הסירי דאגה מליבך ותיי חזקה, תמשיכי כרגיל הימנעי מאוד משיבוש דברים בסדר היומיומי שלך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית