מה לדעתכם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/08/2001 | 05:44 | מאת: סיגל

צריך לעשות אם חושדים בבעל שהוא בוגד אחרי 16 שנות נישואין...

26/08/2001 | 07:32 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, כגידה היא דבר איום. נקודה. גם חווית החשדות על כך. אבל... בגידה, או חשד לבגידה מהווים הזדמנות לדיבור, הרהור, ערעור, וכו'. ועניין נוסף: הבוגד/ת נחשב/ת, על פי רוב, לכזה שממש אינו/ה בסדר. אבל... בעולם הנישואין יש שניים. והבגידה היא לא רק "לצאת לחפש" אלא גם "לצאת משם", דהיינו: מבן/ת הזוג. ולכן פעמים רבות יש מקום, בעולם הזוגי, לראות בבגידה הליך שמשותף, רחמנא ליצלן, לשני השותפים. לפעמים ראוי ורצוי לברר את מרבית הדברים במסגרת "מוגנת" של יעוץ מקצועי. דרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

28/08/2001 | 07:46 | מאת: סיגל

חשבתי על הדברים שלך ... ואין ספק שלבגידה יש שני צדדים ואני מרגישה גם אשמה הבעייה היא בתקשורת ביננו שאינה קיימת , בחוסר הבנה משותף שביננו. אך מה לעשות אם הבעל אינו מוכן לשתף פעולה ואינו רוצה לגשת לייעוץ מקצועי מוגן הוא אומר שישלח אותי לטיפול - הוא לא צריך !!! כזה הוא -מרגיש תמיד צודק , תמיד בסדר!!!! גיבור עליון ג ב ר !!!

26/08/2001 | 09:54 | מאת: דוגי-לא צוות מקצועי

סיגל שלום א. לאמת את החשד ע"י חקירה עצמאית או חוקר פרטי ב. להתעמת עם הבעל כשיש הוכחות ולהבין מה קרה. ג. בהתאם לנסיבות אולי כדאי ללכת ליועץ נישואין כי לכל מטבע יש שני צדדים ואם כל כך הרבה שנים לא נבגדת אז הוא לא הטיפוס הבוגדני וכנראה קרה משהו. בהצלחה - דוגי

26/08/2001 | 10:47 | מאת: יעל

ואולי הוא כן בוגדני, אבל השכיל להסתיר את זה עד עכשיו?

26/08/2001 | 21:47 | מאת: "אור

תאמינו לי דןגי יותר טוב מאלף רופאים הבנאדם יודע על מה הוא מדבר

26/08/2001 | 12:21 | מאת: ליבנת

לאמת את המצב ואם באמת בגד... לברוח! אין דבר מכאיב יותר מבגידה מנסיון...

26/08/2001 | 17:39 | מאת: דורין

סיגל יקירתי.. אני יכולה להגיד לך למה לשים לב ואיך לדעת כמעט במאה אחוז אם הוא בוגד או לא... אבל.. נשאלת השאלה: האם את בטוחה שאת רוצה לדעת? והאם חשבת מה תעשי במידה וחששך יתאמת, שכן את יודעת מה אומרים.."יש ספק- אין ספק"... ליבי איתך.. אשמח לעזור.

26/08/2001 | 21:49 | מאת: "אור

אומרים לא רואים .....לא כואב אז למה לחפור אפשר לחשוב הוא לא המציא תגלגל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית