שאלה לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/08/2001 | 22:16 | מאת: אורית ארנון

לפעמים אני מרגישה שבא לי למות וההרגשה הזו מאד מפחידה אותי. אני מפחדת שיום אחד מתוך ייאוש אני עלולה לעשות משהו אם כי לא נראה לי. זה משהו שתוקף אותי מידי פעם ועובר. אני מטופלת אצל פסיכיאטרית ופסיכולוג ומספרת להם הכל חוץ מזה משום שאני חוששת שיאשפזו אותי. שאלתי אליך - יכולים לאשפז אותי בעל כורחי בגלל דבר כזה?

25/08/2001 | 23:37 | מאת: שוקי

אני נמשך לקוקסינלים דהיינו גברים שנראים נשים עם אבר גברי,מוצא מאד ענין במין השלישי ,שאלתי לפסיכיאטר מה מקור המשיכה ,האם הומוסקסואליות נחבאית או סטיה ?

26/08/2001 | 11:23 | מאת: ד"ר אבי פלד

לא לפי מה שאת מתארת לא ניתן לאשפז אותך בגלל מה שאת מתארת בברכה דר" פלד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית