מציאת פסיכולוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/08/2001 | 21:53 | מאת: דובלה

בני חלה במחלת הסכיזופרניה ונמצא בטיפול תרופתי(רספרדל). לאחרונה הגענו למסכנה כי עלינו לפנות לטיפול פסיכולוגי בתחום שמירת ההגיינה וכן בתחום המיניות שמירת ההיגנה הפכה אובססיבית יתר על המידה ובעיקר ע"י רחיצת ידיים בניסיון לאתר פסיכולוג מתאים למדנו כי ישנו קושי במציאת הפסיכולוג אשר יתאים באיכותו ויענה ביכולתו בתחומים שאנו מתעניינים בהם. הקושי נובע בעיקר מהסיבה שבשוק ישנם שרלטנים והיכולת לקבל המלצה הינה רק מהגורמים הנמצאים ומקרים את הנושא או שבעצמם קיבלו טיפול אין בכוונתינו להתאכזב בתחום כה בעייתי וכל רצונינו להגיע לכתובת הנכונה בפעם הראשונה. אודה לתשובתכם ועזרתכם

26/08/2001 | 07:37 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, נראה לי שפסיכולוג/ית קליני/ת - היא הכתובת. שלח לי למייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל תפתח חלונית עם הפרטים שלי וגם המייל והאתר) וציין את אזור מגוריך, ואפנה אותך לכמה מעמיתי, שבתחום שציינתי, שהתרשמתי מיכולתם. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית